【Tiger’s Talk】節目大爆做商場Show被嫌不夠露肉 陳瀅:我話冇戴BRA!

(電視截圖)

在無綫新劇《愛美麗狂想曲》中陳豪飾演一名公關公司高層,而日前,他就在清談節目《Tiger’s Talk》與李佳芯、陳瀅等人一同接受訪問, 更提到自己入行以嚟最難忘嘅一個工作,係一個喺酒店房嘅飯局:「嗰次工作係去同品牌嘅人食飯,喺酒店套房,好華麗,大家飲紅酒、socail下,連埋我四個人,聽落好奇怪,但又好正經嘅事。」

而另一邊廂,陳瀅大爆早年手承接一個商場活動時,被商戶嫌棄不夠性感,更表示:「佢問『你件衫可唔可以拉低啲?』我話入面無著衫,佢就話拉到心口位置,我話無戴BRA,我好抗拒同好唔鍾意,點解女演員做任何活動一定係要賣弄佢地嘅身材,或者用性感先覺得吸引。做完之後佢仲要打比我經理人,『你個女好唔掂,我叫佢除衫佢唔肯除』我真係好嬲。」聽到陳瀅嘅不滿之後,同場嘅蝦頭即時舉手表示:「我成日都想展露自己嘅身材,但啲客都係話唔需要……」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟