【A Reason To Rejoice】衛蘭英文EP出爐 聖誕主題疫境送暖

(官圖)

一年一度的聖誕節又要來臨,但有別往時,今年仍被疫症問題影響,甚至未能外出慶祝!然而,現年38歲的歌手衛蘭(Janice)就在這個低迷時期為歌迷製造驚喜,推出聖誕主題的studio live,Janice特別挑選幾首自己非常喜愛嘅聖誕歌,有啲更係細細個已經開始聽。雖然籌備這次studio live的時間唔多,但係Janice同樂隊喺編曲上都花咗好多心思,希望可以給大家呈現一種新鮮感,同時保留歡樂節日氣氛。

Janice表示聖誕節係自己特別喜歡嘅節日,亦有感係一年之終,可以好好反思自己,回顧每一年值得感恩嘅事情,就算當中遇到難關,換一個角度去睇,可能背後隱藏著一種祝福。她說:「這次很高興能夠錄製一個聖誕主題的studio live,希望能夠將聖誕氣氛帶到每一個人心中。這一年大家都過得不容易,相信大家未必有心情慶祝,所以更加希望透過這張EP能讓大家感受到愛與關懷。今次我特意將這個studio live 命名為 《A Reason To Rejoice》,因為聖誕節是一個歡樂的節日,希望大家不要忘記聖誕的真正意義。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟