蘇皓兒做私影妹 五花大綁足兩個鐘

蘇皓兒(Chloe)在網劇飾演私影妹,被「變態佬」劉志偉在床上五花大綁。她坦言該場戲拍足兩個鐘最辛苦,手部勒到紅晒又痺。

蘇皓兒慘被「變態佬」劉志偉五花大綁。

蘇皓兒在hmvod網劇《把砒霜留給自己》全新單元《星期日早上》內,同余潔瀅飾演一對私影妹好友,劇中的Chloe為了賺外快,在公園cosplay扮美少女戰士,仲挨住個大波波被大班龍友任影。

蘇皓兒cosplay美少女戰士,挨住大波波被龍友任影。

劇情講述Chloe做私影期間,對劉志偉飾演的有型龍友有好感,豈料對方原來係變態佬,將她迷暈後再將她綁在床上,被五花大綁的Chloe求救無門,此時另一位龍友小肥殺到護花,同劉志偉展開生死鬥;至於余潔瀅就突然失蹤,結局出人意表。

小肥(左)和劉志偉(右)飾演的龍友都喜歡蘇皓兒。

Chloe表示拍cosplay那場戲很好玩:「我未玩過cosplay,第一次着美少女戰士件衫,然後俾一班男人係咁影,情節都幾得意,但最辛苦係拍縳喺床嗰場,因為我喺床度係咁掙扎,都綁咗成兩個鐘,雖然唔係綁得好緊,但都勒到紅晒,隻手都有啲痺咗。」

蘇皓兒(左)與余潔瀅飾一對私影閨蜜。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟