前亞姐冠軍梁雪瑤闖樂壇 期待坐另一半超跑化身公主

2018年度亞洲小姐冠軍梁雪瑤(Sheryl)最近加入樂壇並推出其首張個人單曲,日前性感現身香港國際超跑俱樂部活動,現場名車林立,Sheryl 坦言十分享受跑車的速度感,但她表示自己更愛七人車,因為較為實用,一家人出發遊玩時也能大派用場,因她非常享受一家人外出散心,共聚天倫的時光:「家人坐得舒服最緊要!」她更笑指現場的跑每一輛都價值不菲:「我自己暫時未能負擔,而且呢度啲超跑都係棍波,我暫時都係得自動波牌,淨係得個睇字。」

她亦期待另一半駕駛超跑接載自己,將自己幻想成童話的「公主」:「因為跑車得兩個位,男友揸住嚟接自己會好浪漫。如果佢仲識影相就更好,因為佢借埋架車比我,用『男友的視角』影寫真,因為另一半睇自己永遠係最靚。」

Sheryl 更透露她的下一首個人單曲正在籌備中,歌曲再次由她親自填詞,而故事正正是取材自童話故事,希望大家會喜歡。

Sheryl 坦言十分享受跑車的速度感,但自己更愛七人車。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟