方健儀結婚十周年 孖老公睇星事與願違

方健儀(Akina)早前趁放假與老公慶祝結婚十周年,未有大肆慶祝,租露營車睇星星,但事與願違。

方健儀與李雨陽主持的節目大受歡迎。

Akina和李雨陽合作主持節目香港開電視節目《Fit開有條路》,開播至今已有一年多,Akina亦喜見節目愈來愈深入民心:「出街嗰陣見到啲朋友,佢哋開始同我講有睇77台《Fit開有條路》!我感受到 己嘅形象慢慢轉變緊,唔再話我係報新聞嗰個方健儀!同埋佢哋對節目嘅評語好正面,話吸收咗好多醫療資訊,作為主持我覺得好安慰!」至於李雨陽則笑言,即使疫情下戴羌口罩外出,但仍然很容易被人認出:「Akina話出街畀人認到,我都好犀利!雖然依家出街要戴住口罩,但啲人一樣認到我,話認得我把聲,有睇我節目!佢哋連把聲都認得,呢個反而仲帶畀俾我一個更大嘅成就感!」

二人早前放完兩星期假,Akina表示在假期裏,難忘與老公慶祝結婚十周年,共度甜蜜時刻:「今年我哋冇大肆慶祝,但偶然下睇到啲資料,發現有露營車出租!因為我從未試過露營,不如試吓啦,咁啱又租到,所以係一個幾得意嘅體驗!可以瞓喺車入面睇星星,可惜當晚密雲睇唔到!」 不過她表示不緊要,最緊要大家在一起。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟