張若希喜迎17歲生日 師傅唐韋琪準備窩心慶祝會

唐韋琪(Vikki)昨晚為愛徒張若希(Cheyenne)在才藝學校舉行小型生日,慶祝Cheyenn的17歲正日生日,Cheyenne收到兩個精美別緻的生日蛋糕,非常驚喜又感動。Cheyenne感動說:「經理人公司同我搞咗個生日會,令我渡過咗一個好開心又難忘嘅17 歲生日,經理人Vikki姐姐及公司同事Ken哥哥仲秘密請嚟好多前輩同埋陪住我成長嘅同學一齊慶祝,以往只係一家人食餐生日飯,今年就有咁多鍚我嘅前輩及同學仔一齊渡過,意義更大。」

Cheyenne非常感激每位出席的朋友送她祝福,還有非常有心思專誠為她設計的兩個生日蛋糕,她覺得自己好幸福,感恩說:「當大家推呢兩個旦糕出來時,我驚喜到不得了,完全冇諗過我會有兩個旦糕,仲要係大家特登為我訂造,尤其是扑嗰個旦糕,係我嘅Dream cake,扑開時候簡直令我瘋狂,興奮到癲咗失晒儀態,哈哈,裡面全部都係我最鍾意嘅曲奇餅、朱古力豆、糖果。有咁多人愛錫我,陪伴我,我一定會更加努力、自強不息,我會俾心機讀書及唱歌,唔會令大家失望。」

而生日願望,她希望疫情快啲結束,一切回復正常,日日可以返學、唱歌,她笑言:「我真係好鍾意返學校讀書,好鍾意一班同學一齊在課室上課,我又好鍾意唱歌,希望讀書、唱歌都有好成績,哈哈!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟