溫碧霞上海完成隔離即開工 獲巨型花蝴蝶恭候

溫碧霞(Irene) 在上海終於完成14天家居隔離,隔離完畢後翌日,Irene隨即開工,為她的紅酒及花店生意出席活動,前晚(15)為她的澳洲紅酒「碧霞庄園」出席續約晚宴,昨晚(16)再出席「花里」花店宣傳活動,她笑謂:「隔離完就馬上開工,好充實呀,之後仲有好多工作,商演、廣告、媒體專訪、電影等,暫時預計在大陸逗留至10月中才可返港。」

Irene昨日以低胸吊帶長裙現身「花里」花店宣傳活動,活動在花店中進行,場內專誠為Irene布置了一隻巨型花蝴蝶,動用了近千朵鮮花砌成,並以白色為主,再配上火玫瑰作點綴,仙氣十足,Irene也驚歎:「好靚呀!花里係一間好有心思誠意的花店,兩年前(2018)初初投資時,花里只得12間分店,但呢兩年間生意非常好,在全國已開到百幾間分店。(會唔會在香港開?)會呀,不過我太忙,暫時仲未有時間籌備,況且都要等疫情完全過去才去計劃。」

Irene並報平安:「上海好安全,街上冇人戴口罩,上海依然零確診,估唔到上海好自由,依家好安全,大家可以放心,不過我都會繼續每日做運動,飲熱檸檬水增加免疫力,希望香港疫情盡快結束。」

Irene和花蝴蝶合照。
Irene完成14日隔離即開工。

 

 

 

 

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟