張致恒細仔今日出世改名做「天牧」

35歲的張致恒(Steven)去年7月自爆與圈外女友雯雯未婚產子,之後被爆一腳踏五船的桃色事件,令他形象破產絕跡演藝工作,幸仍獲雯雯原諒,上年9月二人拉埋天窗。去年11月Steven更宣佈老婆雯雯再度懷孕,BB在今日出世,令大仔天寶即時升呢做哥哥。據悉,Steven與老婆的第二胎都是男仔,較預產期早了出世,太太因為今日穿了羊水,立即開刀誕下下了兒子。Steven再做爸爸非常興奮,他向傳媒透露已為兒子取名「天牧」,即「交給天父牧養」的意思。

Steven 自與雯雯結婚後即洗心革面,努力做一個好老公和好爸爸,由於沒有了幕前的工作,加上細仔出世開支增加,Steven為掙錢養家,早前在IG的限時動態寫下「其實買樓放樓都可以搵我嘅,為兩餐乜都肯制,前世。」、「買車放車、買樓賣樓,搵我啦﹗」的字句,疑似轉行做經紀。

張致恒ig圖片
張致恒ig圖片
張致恒ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟