坤哥化身「人間空氣」 學空手道兼升呢做業主

吳業坤近期雖然經常大呻工作量大減,令自己頭髮都白埋,但其實生活的得非常之充實,除了成爲了一名貓奴經常弄貓爲樂之外,更去練習空手道,跟隨有「人間兇器」之稱的空手道教練李偉志學藝。他近日在ig分享自己的練習相,更搞笑表示自己是「人間空氣」。坤哥指:「身為擁有Airfitness kick boxing 經驗3年、 TVB劇組武師即場指導3年、 何日東小學國術興趣班23年、人稱『人間空氣』嘅我,決定咗學空手道就唔可以馬虎。介紹番我師傅,我稱『人間兇器』李偉志教練@coachanthonylee,—東道會空手道教練—前香港空手道精英運動員(自由搏擊) 。嗯!大家都不相伯仲,我講年紀,不過真心話,我會堅持的。」

坤哥除了練空手道外,原來更升呢做業主,日前被爆斥資518萬購入屯門OMA by the Sea 第1座中層實用面積351方呎的單位,能在疫市中置業認真可喜可賀。

吳業坤ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟