黃文意稱有人冒認係佢前度呃人 出post籲大家小心受騙

現年27歲的無綫新晉咪神黃文意(Mandy) ,不但擁有36D導彈身材,爸爸黃裕發更是「LED燈大王」,身家逾10億,Mandy絕對是有身材兼有家底。Mandy的感情生活也非常多姿多彩,前年曾傳與唐文龍譜出「父女戀」,之後又與已離開大台的李文昇傳出緋聞,現時就和25歲來自塞爾維亞現效力港甲足球會景峰的靚仔足球員Ivan Maric熱戀中,不時在ig上放閃。

但近日,竟然有人冒認是Mandy的前男友去招搖撞騙識女仔。Mandy在ig上留言表示:「有個陌生女仔inbox我話佢畀人呃咗,話有個男仔話自己係富二代,同埋某某國際集團有極大嘅親屬關係,仲聲稱曾經同我拍過拖,呢個女仔覺得我唔算出名,順理成章覺得個男仔當時唔係講緊一個大話。首先佢講嘢嗰個男仔,我的確喺幾個共同社交場合見過佢,亦有佢要求下以藝員身份同佢合照,但佢絕對唔係我朋友,亦肯定唔係咩大集團富二代。」

Mandy又指,自己並非第一日收到這種訊息,有男有女均曾指自己很有錢而且和她有關係。她指現時科技發達,騙徒有不同方法做假證據去呃人,希望今次講完後不要再有其他人受騙。

黃文意ig圖片
黃文意ig圖片
黃文意ig圖片
黃文意ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟