囝囝坐小腹做拱橋 Coffee曬超高難度親子瑜伽動作

林芊妤(Coffee)YouTubeig上都擁有超強人氣,粉絲人數分別有過百萬及逾80萬,除了Coffee教做瑜伽及健身,以及她教扮靚的片受歡迎外,大家亦喜歡看她一歲多的囝囝「伯伯」的可愛樣子。近日Coffee又孖囝囝出動,更示範高難度親子瑜伽動作,Coffee做拱橋並提起右腳,然後「伯伯」坐在她的小腹上,難度系數爆燈,一般嘅家庭勸眾千祈冇學。Coffee將動作的照片在ig上分享,更留言寫道︰「終於又回到我的身上啦。伯伯:呢個仲唔係叫做強勢回歸」,網民紛紛紛大讚佢哋犀利,更稱她們是「最強母子組合」。

另外,近日本港大雨連場,Coffee於是帶了囝囝出露台一齊淋雨,感受大自然,她表示:「見BB蠢蠢欲動,所以我決定陪佢感受吓大自然嘅奧秘,落雨咋嘛又有咩好怕喎,伯伯:其實我只係想睇吓雨,唔係想淋雨。」

林芊妤ig圖片
林芊妤ig圖片

 

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟