李旻芳為愛犬推遲造人計劃 先扮大肚過吓癮

《東張西望》女神李旻芳,樣靚又身材好,即使已經嫁給了《東張西望》另一主持黃耀英,依然深受大家喜愛。而且不少人都希望呢對恩愛夫婦可以快啲「造人」成功,非常期待李旻芳可以盡快懷孕,生個得意BB

李旻芳近日post咗一張大肚照,莫非佢真係造人成功?非也,原來佢只係扮大肚滿足一下大家嘅期待,她更表示,為了好好照顧家中的狗狗,要遲幾年才計劃造人,「我發現我結咗婚後,街坊認得我嘅話都會好熱情咁同我打招呼影相,仲會捉住我隻手好肉緊咁叫我快啲生小朋友,就算素未謀面,你哋都咁關心我,就好似我屋企人一樣催我!個感覺好親切,電視嘅魔力真係大!但係依幾年我想專心養我一對年老嘅狗狗先!BB嘅事遲幾年再算啦,唯有post扮大肚相過下癮先啦。BTW,其實我一直都收到好多留言同msg話成日經過見到我,都想同我打聲招呼,但係又唔敢開口。我想藉此話比大家知~唔洗怕醜㗎!我唔會食咗你㗎,我係好人嚟㗎!」

李旻芳ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟