何依婷上位在望 宣佈告別兒童節目

2017年港姐亞軍何依婷(Regina)樣子甜美省鏡,近期憑住《機場特警》性感KOL安安一角,大騷長腿小背心,更瞓身在劇中讓楊明摸大髀,人氣急升,不但被封為新一代宅男女神,在無綫鬧花旦荒下,更有機會被力捧上位,參加更多劇集演出。自入行後便一直主持無綫兒童節目《Think Big天地》的Regina,昨日在ig宣佈將離開Think Big團隊。

她表示,感恩入行第一個節目可以加入Think Big做主持,「轉眼間已經兩年多,從前經歷過師兄師姊的畢業離開,無諗過咁快就到我畢業了。呢兩年既(嘅)訓練入面,學會嘅嘢真係好多,更識到一班好朋友、好同事,同你哋一齊返工傾計食飯玩狼人,真係好開心,好唔捨得大家,好唔捨得Think Big一班幕後既(嘅)工作人員,亦好掛住疫情前一班小朋友上黎(嚟)同我哋一齊玩既(嘅)時光。每次見到小朋友玩得開心,樂天可愛既(嘅)笑容都會覺得好溫暖,就算拍攝要企足全日、講足全日都係值得既(嘅)。」

Rrgina又再次感謝Think Big團隊一路的照顧和鼓勵,相信大家還有好多機會在其他節目碰面,再感觸地表示:「Thank you and love you all!」

其實過去有好多當紅女星都在兒童節目出身,包括朱茵、曾華倩及藍潔英等都主持過兒童節目,Regina亦有望與一眾前輩睇齊在娛樂圈打出名堂。

何依婷ig圖片
何依婷ig圖片
何依婷ig圖片
何依婷ig圖片
何依婷ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟