【美女郊遊遊】Double S挑戰瀑降 沈殷怡感觸千字文

由「Double S」沈殷怡同陳欣妍主持的《美女郊遊遊》是可謂港女育成計劃,兩人在節目中挑戰不同極限,早前一集更挑戰瀑降(Canyoning),兩位美女因為恐懼而哭成淚人,沈殷怡似乎很有感受,在IG分享到:「恐懼 其實我都會恐懼。現實生活中,我甚少挑戰刺激活動,唔玩過山車唔玩海盜船唔玩跳樓機,中學有outwardbound我會飲橙汁溝牛奶想搞肚痛請假 (你地千祈唔準學)但就如我拍檔shirley陳話:我係一個對自己要求好高既人,係架,我係,仲係一個好倔強既人。

《美女郊遊遊》由沈殷怡同陳欣妍主持

沈殷怡又自認為「硬著頭皮既尖子」:「我就覺得自己有著要完成一啲任務既使命感同照顧依賴我既人。」又話:「有人說:『看到那麼真實的我 覺得距離靠近了』從小我就不擅長表達自己的情緒,也習慣要自己情緒管理,所以給人相對冷靜正經 甚至放不開的形象,原來啊,那個唔知喊緊定笑緊既痴左線廢Shir能讓我們距離更貼近啊。」唔知節目仲會帶幾多兩位Shirley嘅新面貌畀我哋睇呢?

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟