關嘉敏睇舞台劇 向錢家樂楊詩敏偷師

女子組合BINGO成員關嘉敏(Carman)對舞台劇及演戲充滿興趣,日前更欣賞舞台劇時,可趁機向錢家樂及楊詩敏(蝦頭)偷師。

關嘉敏(右二)欣賞舞台劇時,向錢家樂(左二)及楊詩敏(左一)偷師。

Carman日前與海俊傑欣賞舞台劇尾場,原來是師兄海俊傑知道Carman對舞台劇及演戲充滿興趣,近期又積極學習武術,所以就邀請Carman一齊睇舞台劇支持一班好朋友。海俊傑透露自己非常喜歡看及演出舞台劇:「有次同Carman傾計知道佢原來對演戲同舞台劇都咁有興趣。所以就放我咗老婆飛機,帶Carman一起去觀摩下。」他謂今次舞台劇監製是合作得最多前無綫劇集監製潘嘉德,故前來支持他,又大讚每位演員都非常出眾。

海俊傑(右一)前來支持前無綫劇集監製潘嘉德(左二)。

而Carman表示海俊傑知道她鍾意武術又學功夫,所以帶她來看舞台劇讓她學嘢及偷師:「其實我睇之前已經聽好多朋友講過呢個舞台劇非常好睇,果然係非常好睇而且比我想像中好笑好多好多好多。睇完之後完全係成為一個小粉絲,非常崇拜家樂哥同蝦頭!家樂哥好厲害,打幾個翻咁出場睇到我嘩嘩聲,佢哋嘅爆肚同執生真係令我大開眼界,呢個舞台劇我袋咗好多知識。而蝦頭真係舞台劇女皇,扮乜似乜,好有娛樂性,仲好記得佢其中一幕係扮弱智人士呃家樂哥,我笑到標哂眼水。」Carman希望有機會能跟錢家樂及蝦頭學習便更好。

海俊傑(左)帶關嘉敏欣賞舞台劇。

——————————
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 ?手機APP!玩遊戲
?送你  現金券
?送你《鴻福堂》現金券
?送你《百佳》現金券
?送你德國手工啤
??一玩即知中咩獎!?
——————————

 

 

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟