關嘉敏被姦殺 喊完興奮到瞓唔着

女子組合Bingo成員關嘉敏(Carman)於ViuTV劇集《黑市》其中一個單元劇被姦殺,令她一世難忘。她指拍攝感覺真實喊唔停,但之後興奮到睡不到瞓唔着,連導演都話她有被虐症。

關嘉敏於ViuTV劇集《黑市》單元劇《過夜》被姦殺,她笑言一世難忘。

Carman於劇集的單元劇《過夜》中飾演一個被人姦殺後,變成鬼找男朋友的女子。她坦言自己是一個聽到別人的事,容易被牽動情緒的人,故最初聽到故事時已不斷流淚,同時亦好緊張:「因為我冇呢啲經驗同唔知道應該點演,一直係到諗應該點樣反抗,應該點樣配合對手,點樣畀反應。到正式拍的時候,落好大雨,然後我瞓咗喺巷仔到被人掩住口,壓喺地下,郁又郁唔到,大嗌大喊都冇人理嘅時候,原來真係好慘好無助,嗰感覺真係好真實,我都停唔到咁喊。」

關嘉敏被人姦殺後,變成鬼找男朋友的女子。

Carman續指本以為拍完心情會好低落,但點知拍完這場戲後,她表示興奮到睡不到:「可以感受一啲從未發生過係自己身上嘅事,亦慶幸姦殺只是一場戲,可以嘗試到呢種被虐殺,強姦嘅感覺,令我一世難忘。就連導演都話我有啲被虐症,享受被人虐待毒打。」她謂希望有機會演出如被綁架、被人追、被喪屍咬死等被虐的戲份。

關嘉敏拍完被姦殺戲任後,初時喊唔停,之後卻興奮到瞓唔着。

——————————
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 ?手機APP!玩遊戲
?送你  現金券
?送你《鴻福堂》現金券
?送你《百佳》現金券
?送你德國手工啤
??一玩即知中咩獎!?
——————————

 

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟