「胡說八道」六姐妹齊睇戲 撐胡杏兒《拾芳》 

胡杏兒﹑胡蓓蔚﹑胡定欣﹑姚子羚﹑黃智雯和李施嬅六位姐妹一向感情好好,她們更曾經以「胡說八道會」姐妹團的名義,拍真人show節目一齊去旅行。6人今年第一次齊人聚會,就是一起去看胡杏兒有份主演、紀念梅艷芳的電影《朝花夕拾.芳華絕代—拾芳》。李施嬅更上載六姊妹合照並說:「2019第一次齊人,date night 就係去撐胡杏兒新戲,做得好好。好叻、So proud of you!」據報道,有網民憑著相片的環境認出她們身處將軍澳寶琳的戲院。

胡杏兒在戲中飾演梅姐識於微時的好朋友Amy,二人都喜歡西城秀樹,沉迷追星。一班好姐妹齊齊力撐杏兒,黃智雯亦發文指:「姊妹sss聯誼,有咩正得過入戲院支持sisters的電影 Love your performance! 總覺得你帶我地睇呢套電影,係別有意思。」

胡杏兒﹑胡蓓蔚﹑胡定欣﹑姚子羚﹑黃智雯和李施嬅六位好姐妹一齊去戲院睇戲撐胡杏兒。(圖片取自IG)
胡杏兒在電影《拾芳》中飾演梅姐的好友,大家都是西城秀樹的粉絲。(網上圖片)
「胡說八道會」感情好好,姊妹之間會互相支持。(網上圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟