MIRROR成員曾戀亞姐 Anson Kong:不記得一起多久

《2018亞洲小姐總決賽》將於本月15日在馬來西亞舉行,有指今屆其中一位亞姐張右雨,同ViuTV《全民造星》參賽者、MIRROR成員Anson Kong(江熚生)拍拖,Anson Kong近日接受媒體訪問時,承認曾與張右雨拍拖,但已經是2年前的事。

Anson表示:「件事其實過咗好耐,我哋以前一齊跳舞。以前我哋做嘢好夾嘅,嗰時我哋一齊traning跳舞,一齊好短時間,但之後大家有自己想做嘅嘢,跟住慢慢開始越行越遠,但我哋仲係好朋友嚟嘅。」問到當年在一起多長時間?Anson Kong話實際時間已不記得,因為當年大家一齊做騷跳舞。對於張右雨選亞姐,Anson Kong話一定會支持對方,又強調自己現時係單身冇拍拖。

Anson Kong承認曾與張右雨拍拖,但已經是2年前的事。(圖片取自IG)
Anson Kong不時出現在張右雨的IG。(圖片取自IG)
Anson Kong不時出現在張右雨的IG。(圖片取自IG)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟