曾志偉未來新抱疑不忠 火炭麗琪鬧爆

憑著同名歌曲為人熟悉的香港Rapper火炭麗琪,言行一向相當出位,近日她在Instagram動態上鬧爆曾志偉的未來新抱、曾國祥女友王敏奕,「你真係臭x黎架,你個ex真係要多x謝你啦!又拆x散人地啦你條xx!自己做過咩心照!祝你啲xxx生上面!」粗口橫飛,好大怨氣。

不滿王敏奕出軌拆散其前度

好多網民開post討論事件的來龍去脈,據指這已不是她第一次公開追擊王敏奕,之前已鬧王敏奕有男朋友仲想搞返個ex,還在曾國祥ig留言問「do u know ur girlfriend cheat on you before? (你知道你女友之前對你不忠嗎?)」

火炭麗琪接受媒體訪問,表示「佢前度係我男朋友,咁我同我男友而家分左手,就係咁簡單」至於其他就不再回應,怕大家誤會。王敏奕經理人則指王敏奕與火炭麗琪兩人根本並不認識,而且不打算對此事作出任何回應。
26歲的王敏奕與曾國祥拍拖四年,雖然兩人年齡相差13載,但拍拖多年一直甜蜜蜜,曾志偉亦似乎認定了呢個新抱仔。

火炭麗琪鬧爆曾志偉的未來新抱王敏奕。(網上圖片)
王敏奕曾演出劇集《飛虎》。(網上圖片)

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟