【仙氣呢?】楊冪西班牙參加首映 無修圖相片驚現老態!

圖︰楊冪到西班牙出席影展,不過就發生咗一個小插曲。(網上截圖、微博圖片)

最近又被傳婚變嘅楊冪同劉愷威,男女主角都決定唔回應傳聞,而老爺劉丹只回應一句︰多鬼餘!而楊冪今日(28日)亦如常開工,現身西班牙San Sebastian Film Festival (SSIFF),出席電影《寶貝兒》嘅首映。不過,就因為相片而出現一段小插曲。

外媒鏡頭下「現真身」

習慣「美圖」嘅楊冪,於外國傳媒鏡頭下「現真身」,仙氣冇咗、老態盡現,比真實年齡(32歲)老好多呀!不過睇番楊冪工作室發嘅相,楊冪嘅仙氣、慧黠就全部番晒嚟!

講返今次在影展放映嘅《寶貝兒》,係今年SSIFF唯一入圍主競賽單元嘅華語片;電影於9月19日已在大陸上映。當影片放映完畢,觀眾都有報以熱烈掌聲回應;楊冪於記者會上,亦十分認真回答每個題問,仲大談拍攝期間嘅心路歷程呀!

圖︰睇番楊冪工作室發嘅相,楊冪嘅仙氣全部番晒嚟!(微博圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟