【退選港姐】林芷嘉「中門大開」派福利 被指走光急刪其中一片

圖︰2013年退選港姐林芷嘉,今早於fb拍片派福利。(fb截圖)

13年退選港姐,有「栢芝奶媽」之稱的林芷嘉(Karen),今日(11日)於facebook上載兩段性感影片「派福利」,不過有傳媒發現佢拍片時,只身穿紅色睡袍,仲真空上陣!喺其中一段片入面,Karen邊聽音樂邊跳舞,仲被影到疑似透點。報道出街後,Karen急刪影片,只留下較靜態的片段繼續「派福利」。

被人背後說脾氣差 

被刪的影片留言為︰「Special Day #福利發放」,片中她一個人着住紅色絲質睡袍,腰帶都冇綁好,真空上陣,超惹火!而Karen在刪去影片後,在另一影片留言加上︰「#不是嗎」、「#沒有走光」﹐又有「#whatever」、「#iDontCare」等hashtag,明顯係發緊火!

不過佢喺片段嘅留言,似乎唔覺得自己有問題︰「Talk in front of me, or ok Stay Behind My back!
有天聽到某人在我背後說我脾氣差……但是……我看網上說……《#我長得這麽好看⋯#脾氣好還得了》#挑釁 #挑機 說話要好看着對方眼睛說,我怕你連站在我面前的勇氣也沒有 #掙大眼睛看#自卑吧」。

當年Karen參加港姐面試,唔少人都睇好佢㗎!不過佢最後自己選擇退選;仲同傳媒講退選原因,係不堪女高層斥!其實生得靚同脾氣差真係冇咩關係,但睇留言呢,就真係會感受到一個人脾氣好定壞喇!

圖︰Karen在刪去影片中,無綁好睡袍「中門大開」,真係好危險。(fb截圖)
圖︰林芷嘉不時會出席活動,又苦練空中瑜伽,仲喺公開比賽獲第三名。(網上圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟