【李澤楷女友病了】郭嘉文戴口罩 抱愛犬合照呻「同病相憐」

圖︰郭嘉文呢兩年坐穩李澤楷嘅千億女友寶座,仲經常陪對方周遊列國!(ig圖片)

2015年港姐季軍郭嘉文(Karmen)日前喺ig上載相片,佢喺相中戴住口罩、抱住愛犬Oscar,仲好慘咁話︰「同病相憐…儍豬佬」;病到無晒精神,真係慘慘豬呀!Karmen呢兩年坐穩咗千億女友寶座,為做「小小超」李澤楷女友而同大台解約,仲經常陪對方周遊列國!

生活寫意 養狗影靚相

Karmen而家專心照顧愛犬Oscar,前排仲分享Oscar榮升爸爸嘅喜悅!Karmen話︰「你們都太可愛了,捧在手上軟軟的咖啡麻糬寶寶,卻是很有生命力的在叫媽媽,要健康啊!」

圖︰Karmen在ig宣佈自己「抱孫」,講緊係佢嘅愛犬Oscar做爸爸,迎接2仔1女!(ig圖片)

除咗養狗,Karmen亦會同閨密見吓面,日前佢同友誼小姐林凱恩仲去咗搵梳乎蛋合照!Karmen仲留言話:「有了想保護的人,自然變得強大起來,面對曱甴也不怕。」

圖︰Karmen同林凱恩一齊去搵梳乎蛋合照!(ig圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟