胡定欣情人節前夕有花收?原來送花人係⋯⋯

藝人胡定欣在情人節前夕,於社交網上傳一張捧住花的自拍,並留言說:「我並不是第一次收花,但今晚收花的感受令我永記在心……❤ 多謝您! Happy Valentine’s Day!~」她的留言令不少粉絲好奇胡定欣是否有新戀情公布。

胡定欣喺情人節前夕收到花(Instagram圖片)

單立文代胡定欣今世情人送花

直到昨日情人節,胡定欣終在社交網揭曉誰是送花人,原來此人正是她的「老豆」單立文(豹哥),除了一紮花外豹哥更花心思送上一張心意卡,卡上寫了:「你係我前世情人,老豆今年就幫你個今世情人送一次花,你搵到佢就幫我收返錢…」

原來紮花係單立文送(Instagram圖片)
仲有張催淚心意卡(Instagram圖片)

你的心意,已經深深印在心中

對於「老豆」如此愛錫自己,胡定欣也相當感動,並留言說:「你的心意,已經深深印在心中!~ 佢話…” 無人錫你,我錫你! “ 我以為呢束花係送俾佢老婆,原來佢一早已經打算送花俾我,希望我開心! 仲附上一張催淚的心意卡! 所以未來的情人,你一定要找數俾豹哥!?老豆,多謝您,情人節快樂!」

胡定欣仲有一班好友陪住添(Instagram圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟