疑遭的士司機偷窺 鄧月平怒罵:黐線佬

女演員鄧月平(Larine)今日在Instagram發文,指坐的士時疑遭司機從倒後鏡偷窺裙底,搞到佢好驚,大罵對方係「黐線佬」!Larine在Ig story貼上司機的背面,還圈出倒後鏡中司機的眼睛。Larine留言:「我係咪應該轉道去差館,個司機瘋狂裝我裙底,拍片又錄唔到,但會嘗試再拍。全程龜速冇車都Keep住慢駛,黐線,好恐怖,裝鏡仔(目及)裙底。」Larine原本坐在左邊後排座位,發覺不對勁就坐去司機正後方,利用盲眼位擋住司機視線。

Larine接受媒體訪問時表示:「一開始佢係冇留意我望住佢,因為之前我post塞車相,有fans提我要小心嗰塊鏡(司機位前另外安裝),正常係望後面乘客,但佢塊鏡整低咗,我見佢望住我,已即時用袋遮住。」Larine坦言好嘔心,但又唔敢即場同對方爭拗,只好死忍到落車,佢話:「唉,真係唔敢話佢,唯有坐多啲港鐵,亦奉勸各位女士搭車記得留意,小心保護自己。」

擁有36F身材的Larine,曾經透露讀書時期經常遭受同學欺凌,甚至非禮,搞到好唔開心。

鄧月平指坐的士時疑遭司機從倒後鏡偷窺裙底。(圖片取自IG)
鄧月平在IG大罵疑似偷窺的司機。(圖片取自IG)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟