韋史密夫兒子出櫃 演唱會中示愛

韋史密夫(Will Smith)的兒子積頓史密夫(Jaden Smith)自童年就活躍於幕前,曾與父親合演電影《末日1000年》(After Earth)積頓史密夫近年更成為歌手,他早前參加洛杉磯一個音樂節,於台上表演途中宣佈出櫃,十分勇敢。

「我真係好X愛佢」 對方否認

積頓史密夫當時正於洛杉磯2018 Camp Flog Gnaw Carnival音樂節表演,突然佢就於台上表示:「我只係想講Tyler, The Creator係我世界上最好嘅朋友,我真係好X愛佢,我想同大家講啲嘢,我想話,Tyler唔想公開,但Tyler係我嘅男朋友。」言論震驚全場,而此時於台下Tyler, The Creator亦報以笑容,但同時就以手指出否認姿勢。事後積頓於Twitter再話:「係呀Tyler我話晒俾所有人知,你唔可以否認喇。」但因為Tyler仍然否認,所以大家都唔知係講笑定講真。

積頓史密夫在演唱會途中宣佈出櫃。左圖為積頓史密夫與父親韋史密夫。(網上圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟