張寶欣大爆自己仲單身緊 鍾意文靜男仔

張寶兒和袁偉豪,可算是圈中恩愛的一對,近日更以逾6千萬買入西貢一個豪宅連花園單位,為結婚做好準備。而張寶兒的靚靚細妹張寶欣(Boanne)就冇家姐咁幸福了,現在仍處於單身狀態,她昨日出席明珠台的宣傳活動時就大爆自己現時仍是單身,希望自己可以像家姐一樣揾到個好男人,「其實自己好努力急起直追,但依家就冇拍拖,所以都未有機會可以同人聯名買樓。」

Boanne更公開擇偶條件,指自己喜歡比較文靜的男仔,在她講嘢時對方可以靜靜地聽,因為平時她好鍾意聽人講嘢,但返到屋企可以輕鬆啲嘅時候,就鍾意講嘢。Boanne坦言不會計較另一半的收入多或少,「其實自己真係冇諗過呢個問題,不過只要大家很努力又上進,相處得開心就可以。」被問到結婚時父母會否幫手買樓,她表示本身家教是要求他們自力更生,自己都想靠自己,不想被人標籤為「靠屋企人」。

張寶欣ig圖片
張寶欣ig圖片
張寶欣ig圖片
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟