鄭嘉穎一家「520」報喜 正式宣佈陳凱琳陀第二胎

近日陳凱琳被傳為老公鄭嘉穎懷上第二胎,兩人守口多日,終於趁住今日「520」這個特別日子,正式公佈陀B喜訊,認真可喜可賀。

陳凱琳今日在ig分享了一家三口的合照,更發長文表示:「Rafa好快就要做哥哥啦~好開心可以喺『520』宣佈我哋家庭將會多添一個新成員!喺呢段日子好感激我老公嘅細心照顧,亦都要多謝屋企人同朋友幫我保守呢個秘密同時送上充滿愛嘅祝福畀我哋!感恩收到 @k11artus 呢份baby-staycation嘅禮物~ 每朝起身可以行出露台,望住美麗嘅海景,真係好享受! 希望BB出世之後同哥哥一樣咁健康,咁有活力!God Bless! (P.s. I really think Rafa is going to be an amazing big brother! Don’t you agree?)」

而再次做老豆的鄭嘉穎,亦像老婆Grace一樣在ig發相公佈喜訊,其中一張相嘉穎更抱著Rafa指著鏡,兩父子似乎都十分期待新生命的到來。

陳凱琳ig圖片
鄭嘉穎ig圖片
鄭嘉穎ig圖片
陳凱琳ig圖片
陳凱琳ig圖片
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟