唔止cosplay勁連揸車都掂 嘉倩BB考車牌一take pass

唔做新聞主播後化身成宅男女神的陳嘉倩,近期因為完美cosplay《Final Fantasy》系列的女主角Tifa而人氣爆燈。人逢喜事精神爽,嘉倩BB昨日考車牌一take pass成功過關,穿上黑色裙大騷長腿應考的她,更在ig放高舉V字手勢的靚相分享喜訊。她表示,受疫情影響路試要延至昨日才考到,「因為疫情一推再推的路試,今朝終於成功。尋晚黃雨,但今日考個陣放晴呀。但成功非僥倖,對我呢個路痴嚟講,有好比心機去認路,所以有上網不斷睇片(係呀路係真係要認的,不是路痴的你不會明白)一take pass!有交代啦!」嘉倩BB考到車牌日後有機會自己揸車,以後如果有駕駛人士見到呢位美女司機千祈冇掛住望佢而分神喇,難怪嘉倩BB亦標記了「P牌出沒注意」提醒大家小心佢。

陳嘉倩ig圖片
陳嘉倩ig圖片
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟