嘉倩Tifa cosplay第二彈騷小蠻腰 預告靚相陸續有來

前TVB新聞主播陳嘉倩早前響應了連登巴打的建議,cosplay成大熱遊戲《Final Fantasy 》系列的女主角Tifa,更呼籲大家登計做選民,結果cosplay造型驚艷,樣貌與神態與原著角色的相似度達99%,迷倒一眾連登巴打,大讚「最強Tifa cosplay」,更形容為「真人版Tifa」,榮登連登頭號女神的寶座。而嘉倩BB的cosplay造型,甚至引起了台灣媒體報道,大讚神還原Tifa。

眼見反應熱烈,嘉倩BB再在ig分享了更多的TiFa cosplay照報答一眾巴打的支持,今次的照片中她站在吧台前大騷小蠻腰,擺出型格姿勢,更表示:「其實個(嗰)日仲影咗好多相,但又唔想洗版,點post好?」似是預告將會有更多Tifa cosplay照將會曝光,睇嚟一眾巴打真係要買定多啲紙巾預備喇。

陳嘉倩ig圖片
陳嘉倩ig圖片
陳嘉倩ig圖片

 

分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟