【聖誕禮物?】連登網民推德國版人權法案 下周三截止聯署

Pepe和連登豬聖誕卡。(網上圖片)
Pepe和連登豬聖誕卡。(網上圖片)

連登網民提醒港人:「德國版人權法案個聯署12月25日截止,要5萬個簽名,但而家都係得4300個,唔好嫌麻煩唔簽,下面有教學,用幾分鐘就得,唔好放棄德國戰線話冇用,不嬲我地都要將不可能變成可能!快d簽同share出去。睇到呢個post既人唔該幫我推下。」香港的大學生英文能力不俗,半年來不斷開「國際戰線」,發表極權政府鎮壓示威的慘況,期望香港不要步新疆「被滅聲」的後塵。現時,多個國家及地區已拒絕港警的移民申請。

今次的聯署集齊簽名,有如小朋友換聖誕禮物,再期待在Boxing Day拆開。

倒數已經進入最後五日衝刺,連登網上教學,教導港豬上德文網站:「香港人喺德國推出嘅一份聯署,仍然未夠人頭。好多人話德文唔識填。」

聯署傳送門:

https://epetitionen.bundestag.de/content/petitionen/_2019/_09/_23/Petition_99604.html

連登教學上德文網站:https://lihkg.com/thread/1782422/page/1

分享: