3個月放得一日假 陳展鵬怨囡囡做爛瞓豬

陳展鵬(煎Pan)和單文柔的愛情結晶「小豬比」陳諾瑤在今年4月出世,至今已經7個月大,愈大愈可愛,人仔細細的她輪廓已經相當鮮明,白雪雪和媽咪一樣漂亮,影相時更經常眼仔睩睩望實鏡頭,還嘴嘟嘟不時說BB話,相當趣致,難怪深得父母和長輩寵愛。

「小豬比」越大越可愛,樣子似足媽咪。(取自陳展鵬IG圖片)

而煎Pan和前港姐單文柔結婚生女後,不時和太太家庭樂聚天倫,而做了爸爸的他亦笑言一刻都不想離開囡囡「小豬比」,不過近日忙於拍攝劇集《逆天奇案》的他,不單沒有時間休息,連和家人相處的機會都沒有。等了足足3個月,煎Pan日前終於有假放,難得有一天假期,慈父當然要帶「前世情人」出街曬曬太陽,可是「小豬比」好像不給面子爸爸,一直都坐在BB車睡覺。煎Pan無奈留言: 「三個幾月,難得一日假期,真係呢!踢波先嚟落雨,出街先嚟瞓覺。惟有自己玩!」

煎Pan難得放假陪「前世情人」出街,不過囡囡掛住瞓覺,令爸爸相當冇癮。(取自陳展鵬IG圖片)
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟