【入住請敲門】莫竣名失蹤三個月 更新IG:I AM BACK!

(IG@莫竣名)

曾拍過ViuTV節目《入住請敲門》的莫竣名(Louis),近期明顯減少曝光,IG更從七月中後再沒更新。日前,Louis終於蒲頭,再次更新instagram,並表示:「I AM BACK﹗」

(IG@莫竣名)

他表示幾個月沒出現,令大家擔心,所以他感到抱歉,不少人問他是否被警察拘捕,他則說:「放心,我呢啲冷氣軍師冇被捕。呢幾個月唔見咗人係因為公司嘅問題,直至近期先得以解决。詳情唔講啦,總之我已經恢復自由身,同endless creative limited及theholymountain無任何關係。」之後Louis再說:「多謝大家咁關心我,咁喺度答一答大家嘅問題,呢個ig暫時都唔會鏟住,但之後更新都會用喺新account,而《入住》(《入住請敲門》嘅後期已經進行得7788 應該不久嘅將來就會出街。」

——————————
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟
—————————–

分享: