【有片】苟芸慧攜侄仔「愛回加」!場面溫馨網民催生!

美人妻苟芸慧(苟姑娘)一向都好愛錫「小鮮肉」小侄仔,更不時帶他周圍玩!苟姑娘昨日在個人IG帳號上載短片,從留言得知今次將會又帶小侄仔周圍去,原來是回加拿大探親!

苟芸慧IG
(IG@苟芸慧)

從影片可見,苟姑娘的侄仔似乎有點害羞,面對鏡頭顯得不自然,但仍然保持笑容,更為苟姑娘獻吻,場面窩心!其實苟姑娘不只一次將小侄仔帶入鏡頭,在早上也上載過與小侄仔一同製作飯盒的短片,苟姑娘非常有耐性繼續教,佢留言話:「兩歲多的小朋友親手做叮噹飯盒,做完之後的他很有成就感!」網民都讚佢入得廚房出得廳堂,又鍾意小朋友,咁有母愛,催佢快啲生番個啦!

 

在 Instagram 查看這則帖子

 

Going home ~ ❤️ 出發去加拿大去看爺爺奶奶 ❤️ 16個小時挑戰😤 #苟芸慧 #回家 #加拿大 #小侄子 #爺爺 #奶奶

Christine Kuo 苟芸慧(@joyfulck)分享的帖子 於 發佈

—————————–

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟

—————————–

分享: