否認與周秀娜拍拖 但不排除有機會 余德丞:將來嘅嘢唔知!

圖︰余德丞(ig圖片)

日前,余德丞、余香凝、張寶兒及鄺潔楹等人來到灣仔會展出席一同時裝展的開幕活動,其中,余德丞透露前日的30歲生日當日,則流在家中睇波,與母親一同度過生日,之後已投入港姐綵排工作,更指工作「艷福無邊」。

近日有傳媒報導與周秀娜暗交3個月,余德丞則對事件一概否認,共表示已跟娜姐認識好一段時間,不唔止3個月,也不是拍拖。但再被問到有否發展空間,余德丞表示:「將來嘅嘢唔知,唔定嘅。」然而,另一緋聞女友蔡思貝表示已傳訊息祝他生日,稍後會約食飯,笑言驚他嬲,余德丞表示:「係呀,我好小器,見佢咁講,ok喇。」再問到他有兩個緋聞女友會否很難選擇?他笑笑口說:「嘢食好難揀,其實成個娛樂圈都係靚女。」再問到娜姐與蔡思貝哪一位近他的擇偶條件,他就表示:「係女仔就ok喇,媽咪就對女朋友冇意見。」最後問到他與娜姐住樓上樓下,他澄清雙方都未有去過對方的屋企。

分享: