【LINE FRIENDS系列】 BROWN同CONY新武器 聯手幫你臉頰洗白白

如果你係LINE FRIENDS的die hard粉絲,應該記得LINE FRIENDS與美國美容護膚品牌NION BEAUTY在去年曾首度合作推出OPUS DAILY去角質及抗衰老潔面儀。士別大半年,LINE FRIENDS嘅阿BROWN同CONY今次更加甩隊再與NION BEAUTY合作,推出了一個全新升級版嘅LINE FRIENDS MEETS NION BEAUTY OPUS DELUXE充電式去角質及抗衰老潔面儀。

新型號嘅優點係可以一次過大範圍清潔面部,而且還有五種速度設定Kinetic Energy Cleansing® 專利高頻震動可以清潔到面部不同位置,徹底清潔面上的油脂和毛孔中的污垢。此外,升級版的潔面儀更新增的USB 充電功能,充滿電就足夠用一個月。

—————————–

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲

💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤

👉👉一玩即知中咩獎!🤟

—————————–

 

分享: