張致恒現身道歉 自爆下月結婚不擺酒

張致恒和未婚妻雯雯今日在寓所外被傳媒追訪,他承認過往貪玩犯下錯事。(取自張致恒IG圖片)

張致恒早前宣布結婚並已為人父,繼而連番被揭一腳踏五船,呃女呃錢醜聞亦相繼被爆出。日前他和粉絲雯雯被發現已入紙註冊結婚,今日中午,他和未婚妻抱着愛犬現身旺角寓所樓下。兩人見有傳媒拍攝均有停步,雯雯先抱愛犬登上預先等候的七人車,張致恒透露要帶愛犬到獸醫診所看病。

記者問他當初有否想過公佈婚訊,卻換來一連串是非?他說:「係人都要結婚,加上我覺得自己要負番應該要有嘅責任。」他指自己過往貪玩,但有下一代之後,就覺得是時候要醒,為家庭而努力。問到拍檔關智斌有沒有通知他會「單飛」在紅館演出?張致恒說:「我睇到,我至少放下心頭大石先。」

再問他因此而失去紅館開騷機會,會否覺得可惜時?他有點無奈地說:「我唔講其他啦,希望嚟緊日子,可以照顧家庭。」有指他在IG出po道歉欠缺誠意,他吸了一啖氣說:「其實我覺得呢個時勢,大家都咁亂,香港都咁亂時候,我覺得唔想再講咁多嘢,因為我嘅事搞到大家都好似好混亂,我只可以同大家講對唔住,唔好意思搞到大家咁混亂,我曾經發生咁嘅事。」問到跟未婚妻雯雯婚期?他說:「低調,下個月嘅事,暫時唔會擺洒。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟