【Boy’z】更新‧傳張致恆欠前女友梁皓恩10萬 將拍片認錯

(Steven@IG)

現年34歲的藝人張致恆(Steven)在IG宣布婚訊、貼出跟未婚妻雯雯和仔仔一家三口「全家幅」開始,Steven情史、醜聞於網絡媒體日日有新料爆出,至今仍未緩和,連帶Kenny最期待的紅館Show亦要擱置,令Kenny大失所望,更於鏡頭前流淚,Steven因此成千古罪人!

較早前,April在自己的IG貼了一張疑似是Steven背影的照片,並寫上了相當失落的字句,而且她也在Steven IG一家三口的照片下留言「我呢?你會唔會覺得你有嘢要同我講?你想逃避到幾時,一個電話都唔面對?你所有衫褲鞋襪同所有野都仲係我度,你嗰啲愛我嘅message呢?先幾日仲有喎?你仲爭我好多錢,right? 你唔打俾我嘅話,醫院見。」

有消息指,April向他已發出最後通牒,要求他於7月30號之前還十萬欠款,據知,他欠的大部份是April跟他同居時代付的租金,而消息也指這幾日Steven終於有聯絡April,並向她道歉。

分享: