黃建東生日艷福無邊:希望減肥成功!

(黃建東@Facebook)

無綫合約藝人黃建東(Derek)日前剛剛度過他的38歲生日,除了與家人共進晚餐之外,還有圈中多位好友,包括莊思明、蔣家旻、蘇韻姿、簡淑兒、陳婉衡、劉晨芝、蝦頭(楊詩敏)、朱滙林及李善恆等在朋友的別墅聚餐慶祝,還換來多個美女獻吻,艷福無邊!

黃建東38歲生日有多方朋友前來一同慶祝,他也在Facebook向各位道謝,還透露今年的生日願望:「生日正日的第二站,在一個五星級舒適的家吃着五星級的 homemade buffet與一班五星級的好朋友共度,既感恩又開心。平時開工各有各忙,好難得可以坐低舒舒服服食飯傾計。每年嘅生日願望我都係希望可以減肥成功,雖然每年嘅成績同距離越嚟越遠,但今年仍然都會厚住面皮許呢個願。另外希望今年演藝路上無論自己的演藝能力和作品都可以更進一步,同埋希望自己可以度到多啲橋創作多啲開心 videos給大家,希望大家返完工睇到我啲片係可以令到心情愉快同放鬆。最後我希望每個人都可以平安和健康,謝謝大家。」

分享: