無綫電視節目主持人張美妮坐月湊B女 社交網站開live

無綫電視節目主持人張美妮(MeiniCheung)榮升靚媽,還在社交網站跟粉絲交流。

日前張美妮留言:「Hello好耐冇同大家見面啦!依家仲坐緊月兼且湊BB真係好忙呀!大家近況如何呀?今晚不如開live同大家傾吓計!but 希望大家今晚見到我肥咗咁多唔會唔認得我啦!」

呢排天氣好熱呀,點樣可以keep住啲頭髮清爽得來又夠豐盈,我最近有好的新發現啊 今晚同大家分享下吖!今晚9:00同大家傾吓計交流吓啦!」

張美妮是香港無綫電視部頭合約女演員、主持,1999年參加第13期無綫電視藝員訓練班入行,現為髮型屋「Sigo Hair Salon」的老闆娘,該髮型屋是有數間分店的。另外,她亦於2013年踏足飲食界,在沙田置富第一城商場開設餐廳「American Seafood & Grill」。

其實她主持節目時,幕後對嘉賓甚為友善,祝B女長大後和她一樣活潑善良。

分享: