何嘉莉誕囡囡Raina 孻女將似皇后般受寵

現年38歲的何嘉莉(Lillian),去年10月意外懷孕,她昨日宣佈已順利剖腹誕下第三胎,囡囡Raina重6.9磅。據報道,何嘉莉表示Raina是拉丁名,代表皇后的意思,這位孻女將得到全家上下的寵愛。何嘉莉說暫時未知B女似爸爸還是似媽媽多啲,她說:「BB重6.9磅,暫時都未睇得出似邊個。」

何嘉莉與前夫黃逸璋育有一子Jean,她2015年嫁給現任老公、機師Gerald,前年誕下囡囡Zoe,這次誕下第三胎Gerald也有入產房剪臍帶。Lillian說:「阿仔見到BB好興奮,今次我無代送禮物畀哥哥姐姐,之前囡囡出世就有送禮物畀哥哥,今次我就話將個BB送畀他們就是最好的禮物,他們都不知幾開心。」

老公驚喜送花 何嘉莉:係sweet嘅

Lillian今日還在Instagram發文曬出老公所送的花,「一早起身見到束花 / 仲以為係朋友送來的? / 因為我老公一向都冇咁浪漫 / #估唔到 / #見張卡連署名都無 ? / #最知情識趣 / #都係sweet嘅」十分溫馨。

何嘉莉順利剖腹誕下囡囡Raina。一家人開心合照。(圖片取自IG)

Jean和Zoe對妹妹的出世感到好興奮。(圖片取自IG)
分享: