張寶兒被推車 袁偉豪網上公審司機出氣

37歲的袁偉豪和女友張寶兒拍拖兩年,此前他在台慶上不斷被問婚期,他坦言有結婚計劃。袁偉豪昨晚在社交平台公開一架黑色車輛的車牌,並發文表示:「你駕駛態度非常惡劣,你超速,推人,豎起中指。四眼哥哥,我俾返個like你」勢要公審這位欺負張寶兒的司機,為女友出一口氣。

爬頭豎中指 網民怒斥「馬路炸彈」

有網友回應指袁偉豪不時也遇上這種司機,袁偉豪回答︰「我女朋友開車!女友比人推呀,觀塘繞道行80,我們已經行85快線,不停喺我哋後邊眨高燈又推完一輪,中線爬我哋頭,然後我按下車窗,指住佢問佢想點?四眼哥哥之後快放,快放一會,入將軍澳隧道之前,佢入秀茂坪就豎起中指,我覺得佢真係好討厭!快少少唔緊要,推人就好危險。」

不少網民留言撐袁偉豪:「有片就交畀警方做嘢,呢啲馬路炸彈,要畀教訓佢」,慶幸並沒因此發生車禍,「好彩大家冇事」。

袁偉豪網上公審該名態度惡劣的司機,為女友張寶兒出一口氣。(網上圖片)
袁偉豪此前曾表示有計劃與張寶兒結婚。(圖片取自IG)
張寶兒。(圖片取自IG)
分享: