上載劇照被祝新婚快樂 J.Arie:美麗的誤會

雷深如(J.Arie)近日出席活動時,自曝發生了一個美麗的誤會,日前她上載一張婚紗相上網,旁邊由蔡卓妍(Sa)擔任伴娘,但竟然有人在討論區留言祝佢新婚快樂!J.Arie笑住講:「真係一個美麗的誤會,嗰張係劇照,因為電影《原諒他77次》拍續集,所以我將上次張劇照上載,因為我嗰角色係延續上次結婚後,今次生埋小朋友。再加上除了容祖兒、Yumiko(鄭希怡)同阿嬌(鍾欣潼)先會有阿Sa做伴娘。」

阿Sa做伴娘 J.Arie演媽媽

這個「美麗的誤會」甚至連她父母和弟弟都不知,要問她發生何事,J.Arie笑指收到大家祝福,但短期內未能成事,因為連最重要的男主角都未有,加上現時想珍惜工作上遇到的機會,起碼35歲先結婚,生仔就再看情況。今次開拍續集係好短時間內通知,她說:「個角色係好鍾意炫耀自己,同我性格好唔同,始終係兩年前角色,所以我要好快去投入角色性格,亦有參考身邊愛炫耀自己嘅朋友舉止去演。」J.Arie當初沒想過有機會演戲,所以每次有機會演出都放盡去做,好似今次角色便大癲大肺去做。

雷深如上載由阿Sa擔任伴娘的婚紗相,有人即留言祝她新婚快樂。(圖片取自FB)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟