「四眼吳卓羲」sweet爆摸頭 唐詩詠:污糟咗之嘛

情路坎坷的唐詩詠上年5月與洪永城分手,結束兩年半的戀情。唐詩詠14日晚在觀塘道外駕車時,為了避開一名突然跳出馬路的女子,釀成三車連環相碰,幸好事件中無人受傷。不過據媒體追訪,唐詩詠在車禍前被影到與一名貌似吳卓羲的四眼圈外男子食飯。被問到「四眼吳卓羲」是不是新男友?唐詩詠否認:「梗係唔係喇,污糟咗之嘛,佢係我同Kiki(林子萱)嘅朋友,只係同朋友開心飯聚,其他事無回應。」

升學顧問 年賺逾八位數

有讀者向媒體透露,最初係詩詠同林子萱先到位於又一城的餐廳,大約過了一小時,「四眼吳卓羲」就現身,聽到詩詠向林子萱介紹「四眼吳卓羲」叫Samuel,其間林子萱離開張枱,二人即刻變得好sweet,不時深情對望,傾到興起仲見到「四眼吳卓羲」摸一摸詩詠個頭,冇耐又見到搭住詩詠嘅膊頭,最後由「四眼吳卓羲」埋單,好有風度。

據指「四眼吳卓羲」名為Samuel Chan 陳思銘,年約30歲,在英國讀大學畢業後,短短三年創立Britannia Study Link(英識教育),成為數一數二的升學顧問中心。有指他每年收入超過八位數字,因為外形唔差,被行內人稱為「教育界王力宏」。

唐詩詠被指戀上「四眼吳卓羲」。(圖片取自IG)
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟