【#細姨媽】紅館檔期難求 艾粒籲萬人集氣撐開騷

BOYZ早前舉行演唱會勾起不少人的集體回憶,當時有份上台表演的艾粒(I Love U Boyz不經不覺已成立了17年。艾粒8月時已入紙申請紅館檔期,但至今仍未有回覆。阿占近日在Instagram發佈與拍檔當奴的影片,並留言道:「咁樣等落去唔係辦法,緊急呼籲『2019萬人撐艾粒活動』正式開始!」希望一眾粉絲幫幫手。

Kenny力撐:好想衝上台揸返你地

兩人片中說道:「大家好,我哋係艾粒,我哋手上面呢一封係申請紅館演唱會嘅申請表,下年有冇期呢就係靠呢一封信同埋你哋嘅支持。依家喺呢度同大家呼籲一齊幫我哋集氣……」

他們呼籲fans一起社交網站貼相並Hashtag#細姨媽」,還指「儲夠一萬個post我哋send去紅館辦公室。」BOYZ關智斌(Kenny)也在IGpost#細姨媽」,希望將艾粒推到上紅館,又笑言「我好想衝上台揸返你地」。

阿占在Instagram向粉絲集氣。(影片截圖)
Kenny也響應集氣,貼上早前BOYZ開騷時與艾粒同台的照片。(圖片取自IG)
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟