阿嬌酒店「被鬼壓」 老公冒雪營救

鍾欣潼(阿嬌)與賴弘國入紙結婚,預計於1218日註冊20擺酒。阿嬌28為電影《失蹤》舉行煞科宴問到經歷靈異事件,阿嬌自爆之前去武漢開Twins演唱會,表演前一晚試過鬼壓床:「仲要係唔止一次,我好驚,當時一個人喺酒店,馬上致電賴弘國求救,但武漢正下著大風雪,許多飛機航班、大眾運輸班次都取消、延期。雖然情況惡劣,但賴弘國仍二話不說地趕

阿嬌:佢嚟到都冇用

賴弘國陪在阿嬌身邊但都幫不上忙,阿嬌解釋:「佢嚟到都冇用,因為對腳都係郁唔到,出唔到聲,係想佢救我但救唔到,可能太攰,我都唔知咩事。」老公趕過來是否好感動?阿嬌答:「係好感動,不過都冇用啦,都救唔到。」

有共識暫時唔生小朋友
阿嬌稱仍未派喜帖,只發了電子請柬,回禮禮物亦製作中,問到幾時休息準備結婚,她開玩笑說:「冇休息,做到九十九」被問到生仔未?阿嬌表示:「未,兩年後先,話我有孕味其實唔係(懷孕),我會減,結婚前會瘦,同老公有共識唔生住。」

阿嬌出席電影煞科宴。(網上圖片)
阿嬌與賴弘國的擬結婚通知書。(網上圖片)
阿嬌與賴弘國將於12月18日註冊、20日擺酒。(網上圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟