【倪妮被cut走?】Angelababy為楊冪慶生 3人相變2人合照惹熱論

圖︰Angelababy貼合照(右圖)為楊冪慶生,但被發現相片原圖係有埋倪妮嘅3人照!(微博圖片)

話說日前(12日)楊冪生日,好朋友Angelababy(楊穎)就於微博,分享佢哋日前出席活動嘅「頭貼頭」合照為楊冪送上祝福。點知有眼利網民發現2人合照的原圖,原來旁邊仲有二人好友倪妮㗎!唔少網民就因為Angelababy於相片cut咗倪妮而熱論起嚟!

網民唔明點解要刪走倪妮 

Angelababy的貼文一出,唔少網友祝福二人「友誼長存」;不過,隨後有網民發現,佢哋嘅「頭貼頭」合照,本身仲有倪妮入鏡㗎!消息一出,網民唔明Angelababy點解要咁做。

不過亦有Fans為Angelababy解話,指「楊冪生日發3人合照本來就有點奇怪啊」、「baby祝大冪冪的生日為甚麽要帶上別人」、「過生日的是楊冪,又不是倪妮」。

分享: