【完成了!】雷莊?卸任好開心 「there’s nothing to be sad about」

圖︰17年港姐冠軍雷莊?對卸任感到開心。(ig圖片)

隨著18年港姐冠軍誕生,17年港姐冠軍雷莊?(Juliette Louie)終於卸任。同其他港姐冠軍相比,雷莊?在幕前出現的機會少之有少,有傳雷莊?因為唔夠觀眾緣而被TVB冷待,而Juliette自己對於卸任港姐,亦直言好開心。其實Juliette早前已公開「表明心跡」,希望返加拿大同埋去荷里活發展,不過原來佢同TVB仲有一年經理人合約,連佢自己都話︰「所以我都可能,有機會,如果呢度有嘢做,都會返嚟。」

IG發千字文 由獲選開始已在倒數

昨晚(26日晚)為新一屆冠軍陳曉華加冕的Juliette,今日(27日)更於ig發千字文,指自己好開心卸任,而且好期待迎接新階段。她又提到︰「I’m genuinely happy that it’s done. And if you really know me, you would know why. (I’ll save that for another time when the time is right.) But I’ve been counting down the days since the start. 我由衷地對卸任感到開心。而如果妳懂我,就會知道原因為何。(我會留待之後有合適的時候再講。)但我由一開始已在倒數著(卸任的)日子。」

圖︰Juliette今日(27日)在ig發千字文談卸任。(ig截圖)
圖︰Juliette(圖中)坦言,自己由一開始當選,已在倒數著卸任的日子。(ig圖片)
圖︰Juliette當年的才藝表演亦相當霸氣。(ig圖片)
圖︰Juliette不時在ig分享與男友的合照「放閃」。(ig圖片)
圖︰有指Juliette想回加拿大與男朋友在一起,未知佢哋幾時修成正果呢?(ig圖片)
分享: