【早已訂婚!】陳凱琳IG報喜 嘉穎去年聖誕求婚成功

圖︰Grace表示,嘉穎早於去年聖誕已經成功向佢求婚。(ig圖片)

陳凱琳(Grace)同鄭嘉穎嘅婚事一直都未得到當時人承認,事隔多日,已成未婚妻嘅Grace終於現身!佢今日(26日)於ig分享咗佢同嘉穎嘅一幅合照,仲寫咗一篇文回應近日嘅傳聞。

Grace表示,嘉穎早於去年聖誕已經向佢求婚,佢都即刻應承!但除咗佢哋會即將結婚之外,其他同佢哋有關嘅傳聞都係唔係真嘅。

全文翻譯:

大家好!我相信很多人正在等待這個…所以我來,很自豪和興奮地宣布,對,我訂婚了!嘉穎和我拍拖超過三年,我從沒猶疑過,他就是我的真命天子!所以當他於去年聖誕問我(願意嫁給我嗎?),答案肯定係願意!我們覺得能走在一起真的非常感恩,我們也相信這是最合適的時候,讓我們的關係「更上一層樓」!最近有很好關於我們的傳聞,但除了我和嘉穎將會結婚之外,其他傳聞都不是真的!我希望大家明白,以及尊重我們的私隱。另外,我衷心感謝所有花時間去祝福我們的人!最重要,我想感謝我們的家人,對我們給予無限量的支持。我很愛你們。

圖︰Grace於ig承認將會與嘉穎結婚。(ig截圖)
分享: