【明日復工】梁洛施再踏演藝圈「為愛我的人努力」

圖︰梁洛施明日(19日)復工。(ig圖片)

梁洛施(Isabella)自從29+1生日開新ig之後,一直都好勤力密密更新,為復出做好準備!Isabella今日(18日)喺ig分享當年佢抱住大仔李長治嘅相,留言話︰「於我而言,家庭重要,事業同樣重要,得到家人的支持,令一向喜歡演藝事業的我能重投工作,做一個有自信兼且獨立的女人!」

聽日復出 於中環出席化妝品活動

據悉,Isabella明日(19日)會到中環出席化妝品活動,作為復出演藝圈的第一擊!而Isabella於ig亦有hashtag「#WomensPower #努力工作 #兒子的榜樣 #為愛我的人努力 #獨立自信 #GirlsPower」,似乎對即將展開在職媽媽生活好有信心!

其實Isabella今次復出,真係有好多朋友支持,連天后Sammi鄭秀文都有現身ig,為Isabella打氣!希望Isabella有個美好新開始,為為愛佢嘅人努力啦!

圖︰Isabella復出,連天后Sammi鄭秀文都有現身ig為佢打氣!(ig圖片)
分享: