【戀情確認】「王子」邱勝翊FB示意戀鄧麗欣 方力申︰別提了!

圖︰王子同Stephy愛得貼蜜;小方被問到有沒有女朋友時,掩面說︰別提了!(fb、ig圖片)

鄧麗欣(Stephy)同方力申(小方)分手兩年多,Stephy終於傳來喜訊,與台灣前棒棒堂成員、比她年輕6歲的邱勝翊(王子)發展「姊弟戀」。有傳Stephy於4月與王子同遊蘇梅島,5月王子來港開「愛上了你」音樂會,二人亦有公開合照!

王子︰愛屋及烏 將心比心

昨日(16日)王子於社交平台貼出兩張自拍照,hashtag「#左右為難 #愛屋及烏 #將心比心」,暗示希望粉絲們要愛埋Stephy呀!好彩大部份Fans都算支持,唔少人送上祝福,更有Fans在帖文留言Po上Stephy與王子的合照。

而王子除咗在社交平台發表「愛屋及烏」宣言,亦透過經理人公司回應︰「謝謝大家!也請大家給我們一些空間相處。」

圖︰王子貴為台灣人氣「男神」,終於拍拖了,確實會令唔少Fans心碎。(ig圖片)

小方開IG限時動態 被問有冇女朋友

而同Stephy拍咗10年拖嘅小方,昨日就要上廣西做嘢,因為坐車坐到悶悶哋,小方就喺IG開限時動態,叫人「倍吓我、傾吓計」。點知有人同「Do you have girlfriend?」搞到小方灰爆,真用手掩面,回應道︰「別提了!」

早幾日出席活舫時,小方都有被問及Stephy同王子拍拖一事,當時小方回應︰「如果佢拍拖同邊個都好,我會戥佢高興,相信我拍拖,佢會戥我高興,但佢同邊個拍拖就問返佢。」

圖︰方力申近月開游泳學校,有傳是希望表達誠意,希望與Stephy復合。(ig圖片)
分享: